Roulette Tips

Als u roulette gaat spelen dan weet u dat er in elk geval een grote dosis geluk noodzakelijk is om grote prijzen te kunnen winnen. Toch zijn er veel soorten roulette strategieën en roulette tips die u kunt toepassen waarvan men beweert dat het de winkansen zou vergroten. Er bestaan roulette tips in allerlei soorten en maten en hierdoor is het ook niet erg moeilijk om deze toe te passen. Het is in principe voldoende om rekening te houden met het feit dat ze bestaan. De roulette tips zitten eigenlijk erg eenvoudig in elkaar en er zijn beslist geen lastige tactieken nodig tijdens het spel. U kunt de roulette tips gebruiken naast de spelregels van het spel om uw kans op winst zo groot mogelijk te maken en ook zorgen ze er over het algemeen voor dat u wat structuur in uw spel kunt brengen.

Enkele eenvoudige roulette tips

Hieronder volgen een aantal eenvoudig toepasbare roulette tips die u tijdens het spel kunt gebruiken. Het toepassen van deze roulette tips is zowel bij online roulette als bij live roulette mogelijk, houdt u er alleen rekening mee dat u bij Live roulette wat meer gebonden bent aan de tijden die er zijn voor het plaatsen van uw inzetten.

  • Speel alleen Europees roulette en geen Amerikaans roulette. Bij Amerikaans roulette is het voordeel van het casino te groot.
  • Stel een persoonlijke limiet in en speel met een vooraf ingesteld budget. Stop met roulette spelen na een vooraf ingesteld gewonnen bedrag en wijk tijdens het spelen niet van uw limieten af.
  • Elke nieuw draai is weer een geheel nieuwe kans. Is het roulette balletje 8 keer op zwart gevallen dan is bij de volgende draai de kans nog altijd 50% rood of 50% zwart.
  • Door uw kansen te spreiden over verschillende meerdere vakjes vermindert u het risico om te verliezen.
  • Denkt u dat het balletje in de buurt van een bepaald getal komt dan is het aan te raden om het burenspel op dit getal te spelen zodat u nog steeds wint als het balletje er net naast valt. Bij het Burenspel zijn er verschillende mogelijke inzetten. U zet normaal gesproken 5 fiches in en speelt u op 1 getal en de 2 getallen links en rechts ervan. Ook kunt u met 1 buur spelen of met 3 buren. De inzetten worden dan respectievelijk 3 en 7 fiches.

Het is uiteraard wel belangrijk om te onthouden dat roulette tips niet altijd zullen werken. Het kan best zo zijn dat u geen geluk heeft, het roulette spel blijft een kansspel waardoor iedereen evenveel kans heeft op het winnen van een mooie prijs aan de roulette tafel. U kunt de roulette tips uiteraard wel gebruiken om uw spel te verbeteren en het zo goed mogelijk leert te spelen.

Toepassen roulette tips en systemen

De genoemde roulette tips zijn over het algemeen gericht op de systemen die er bestaan en uiteraard werken de roulette tips bij zowel Europees als Frans roulette. U weet op die manier altijd waar u aan toe bent en daardoor wordt het spelen van het roulette spel nog interessanter.